WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 16 Jan 2018, 16:36

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 03 Nov 2010, 11:54 
Offline

Lid geworden op: 21 Dec 2009, 19:53
Berichten: 2
Ik gebruik spotify premium maar het lukt mij niet om met de plugin nummers af te spelen middels squeezebox server. Ik zie de teller een paar seconden lopen en hierna stopt het automatisch. Iemand een idee?


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 30 Nov 2010, 22:43 
Offline

Lid geworden op: 04 Okt 2006, 21:14
Berichten: 90
Locatie: Zaanstad
Hier werkt het perfect. Check voor de zekerheid of je het correcte username en password hebt ingegeven.

Wilco


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 23 Feb 2011, 09:54 
Offline

Lid geworden op: 04 Jul 2009, 17:57
Berichten: 22
Ik denk mosterd na de maaltijd... gezien dedatum waarop deze post is gemaakt...maar ik had hetzelfde probleem. Bij de laatste versie van Squeezebox Server wordt een standaard Spotify plugin geleverd van Logitech. Deze werkt echter niet met de Classic. De-activeer deze plugin en kijk in de lijst van plugins naar van plugins van derden (via de webinterface). Hier zie je een Spotify-plugin staan van Triode. Installeer deze, herstart Squeezebox Server en geniet van Spotify!

_________________
MSI Windbox DE500 - Vortexbox | Squeezebox Classic | Squeezebox Radio | Sony STR DB 780 |


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 24 Feb 2011, 13:35 
Offline

Lid geworden op: 24 Feb 2011, 08:52
Berichten: 4
Spotify-plugin staan van Triode?? die kan ik helemaal niet vinden, weet je zeker dat dit werkt? (ik heb een duet)
alvast bedankt
Ruud


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 24 Feb 2011, 14:57 
Offline

Lid geworden op: 04 Jul 2009, 17:57
Berichten: 22
Ja, bij Squeezebox Server versie 7.5.3. Klik op de tab plugins, scroll naar onderen en vink alle 3rd party plugins zichtbaar aan.
Daarin zie je de spotify-plugin van Triode staan.
Let wel op. Spotify Premium op de Squeezebox werkt alleen als Squeezebox Server op een Intel processor draait.
Ik heb een Squeezebox Classic en daar werkt het perfect op.

--
Frans

_________________
MSI Windbox DE500 - Vortexbox | Squeezebox Classic | Squeezebox Radio | Sony STR DB 780 |


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 26 Apr 2012, 10:55 
Offline

Lid geworden op: 26 Apr 2012, 10:49
Berichten: 3
is er voor de huidige serverversie 7.7.2 nog een oplossing?
Triode zie ik niet meer


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 26 Apr 2012, 12:39 
Offline

Lid geworden op: 04 Jul 2009, 17:57
Berichten: 22
Ja hoor. Bij mij staat ie er gewoon bij inmiddels versie 2.2.2. Kijk bij plugins en vink Recommended 3rd party plugins aan.
Daar moet ie echt in staan.

_________________
MSI Windbox DE500 - Vortexbox | Squeezebox Classic | Squeezebox Radio | Sony STR DB 780 |


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.