WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 16 Okt 2018, 06:30

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 06 Jul 2012, 11:48 
Offline

Lid geworden op: 24 Apr 2007, 10:29
Berichten: 20
Hallo,

Als ik op mijn Classic kies voor squeezenetwork, dan hangt de squeezebox.
De enig manier om hier dan uit te komen is de stroom eraf halen.
Dit doet hij al een hele tijd, maar nu vind ik pas belangrijk genoeg om te melden.

Iemand een suggesties of en hoe dit op te lossen is.
Bedankt!

_________________
Hans van der Veeke


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 16 Jul 2012, 19:44 
Offline
Admin

Lid geworden op: 03 Mar 2009, 15:48
Berichten: 340
Locatie: Arnhem
Heb je de Squeezebox voorzien van de laatste firmware? Dit doe je door de laatste versie Logitech Media Server te installeren op je pc/mac/nas en je Squeezebox ermee te verbinden. Squeezeboxnetwork heeft altijd de laatste versie en misschien loopt je Classic te ver achter om de update te doen?


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.