WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 22 Okt 2018, 03:18

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 24 Jul 2014, 12:46 
Offline

Lid geworden op: 01 Mei 2008, 14:03
Berichten: 34
All,

Even een vraag, ik heb er nu al een tijdje last van dat mijn squeezebox duet 'halve nummers afspeelt'. En ik heb geen idee waar ik dat kan oplossen. Ik heb er niet eerder over geklaagd omdat ik het afgelopen jaar mijn squeezebox nauwelijks gebruikt heb omdat ik weer terug gestapt ben naar het draaien van LP's (want die techiniek DOET het gewoon. Dan maar geen 8000 lp's), maar ik zou het wel graag opgelost zien... Is het een instelling, moet ik een update doen of de boel herinstalleren? Kent iemand dit probleem?

Voor alle duidelijkheid: hij speelt alle nummers van elke lp, maar schakelt een paar minuten voor het einde van een nummer naadloos over op het volgende nummer... En dat heb ik niet ingesteld...


Laatst gewijzigd door m@rcus op 27 Jul 2014, 13:52, 3 keer totaal gewijzigd.

Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 25 Jul 2014, 09:39 
Offline
Admin

Lid geworden op: 03 Mar 2009, 15:48
Berichten: 340
Locatie: Arnhem
Heb je de LP's zelf opgenomen/opgeslagen op een harde schijf? Ik neem aan dat de nummer wel volledig spelen met een andere speler op bijv. de computer?
Treedt dit probleem bijv. ook op bij CD's die geript zijn of je gedownload hebt.

Zorg in ieder geval dat je de laatste versie Logitech Media Server op je PC/NAS installeert.
Daarnaast zou ik bij de instellingen een keer kiezen om de volledige collectie te wissen en opnieuw in te scannen.


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 26 Jul 2014, 11:25 
Offline

Lid geworden op: 01 Mei 2008, 14:03
Berichten: 34
Het 'probleem' doet zich voor bij zaken die ik gedownload heb, maar ook bij cd's die ik zelf gekocht heb... Ik heb mijn muziekcollectie nu een paar keer gewist en opnieuw laten scannen , maar dat lijkt geen resultaat te hebben. Als ik dezelfde muziek afspeel op mijn pc, doet hij het prima...

Ik heb op mijn 207+ volgens mij de meest recente squeezecenter-update staan die het ding kan hebben (de squeezecenter 7.5.3.spk)... Ik dacht dat mijn NAS geen hogere updates kon hebben, dus qua updates ben ik klaar...

OPGELOST. Ik heb gisteren via de officiele site de squeezecenter-versie die ik had, opnieuw gedownload, en de versie die ik had, gedeïnstalleerd en vervangen door de versie die ik gedownload heb, en dat lijkt de boel op te lossen...


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.