WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 19 Okt 2018, 23:25

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 26 Apr 2011, 11:11 
Offline

Lid geworden op: 26 Apr 2011, 11:00
Berichten: 2
Nadat ik mijn ds207+ heb proberen te updaten naar dsm 207+_1613 is de boel compleet vastgelopen. De ledindicatoren van de harde schijven knipperen oranje, de LAN-indicaot knippert afwisselend groen/oranje. de statusindicator knippert onregelmatig groen.
Op de resetknop wordt niet gereageerd, de enig manier om de NAS uit te zetten is de electriciteitskabel uit te trekken.
Ik kan geen oplossing vinden op de verschillende fora.

Om te voorkomen dat ik data verlies, heb ik één harde schijf uit de NAS gehaald zodat deze niet per ongeluk opnieuw geformatteerd wordt.

Via de synology assistent is de NAS niet bereikbaar, wordt niet herkend.

Wie weet raad??? Alvast bedankt,

Harm


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 26 Apr 2011, 17:22 
Offline
Moderator

Lid geworden op: 05 Mar 2009, 12:12
Berichten: 195
hoi,

is de nas wel bereikbaar als je hem opstart zonder een schijf er in

Gr marijn


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 26 Apr 2011, 19:02 
Offline

Lid geworden op: 26 Apr 2011, 11:00
Berichten: 2
Hallo Martijn,

Nee, dat doet ie ook niet.

groeten, Harm


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 27 Apr 2011, 16:59 
Offline
Moderator

Lid geworden op: 05 Mar 2009, 12:12
Berichten: 195
hoi,

dan denk ik dat helaas de nas overleden is
het enige wat je nu kan doen is hem terug sturen waar je hem hebt gekocht (als er nog garantie op zit)

Groetjes Marijn


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 08 Jun 2011, 11:37 
Offline

Lid geworden op: 11 Mar 2008, 21:22
Berichten: 16
HArm

het kan zijn dat het convert proces je NAS in z'n greep heeft
dit gebruikt heel veel CPU tijd

kan je nog naar je NAS pingen ?

melsius


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 09 Jun 2011, 11:03 
Offline
Moderator

Lid geworden op: 05 Mar 2009, 12:12
Berichten: 195
Citeer:
HArm

het kan zijn dat het convert proces je NAS in z'n greep heeft
dit gebruikt heel veel CPU tijd

kan je nog naar je NAS pingen ?

melsius


ik denk niet dat dat het probleem is omdat de nas ook zonder schijven niet goed opstart


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 09 Jun 2011, 18:34 
Offline

Lid geworden op: 24 Feb 2007, 19:51
Berichten: 690
Let op, zonder schijven erin is het volgens mij normaal dat hij niet volledig opstart.
Heb ooit defecte schijven gehad en mijn Synology melde zelfs (per e-mail omdat ik dat had ingesteld) dat hij mogelijk niet meer zou opstarten. Dit heeft te maken dat er ook een gedeelte van de software op schijf staat.
Gebruik de Synology Assistent. Deze kan hem mogelijk gewoon benaderen voor het opnieuw inrichten of installeren van de software.

Rob


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.