WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 19 Jul 2018, 19:16

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 29 Apr 2012, 21:45 
Offline

Lid geworden op: 29 Apr 2012, 15:25
Berichten: 1
Twee weken geleden een Synology 112j geïnstalleerd, de werking was aanvankelijk naar behoren. Sinds enkele dagen kan ik het apparaat niet meer aanzetten, en uitzetten gaat alleen maar door los te koppelen. Het blauwe power lampje blijft knipperen, vanuit mijn pc kan ik de NAS-schijf niet bereiken. Wat kan het probleem zijn? De NAS-schijf is verbonden met de draadloze router.


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 30 Apr 2012, 02:03 
Offline
Admin

Lid geworden op: 03 Mar 2009, 15:48
Berichten: 340
Locatie: Arnhem
Wat geeft de Synology Assistant software voor status aan? Kan je via deze weg nog wel op de beheerpagina inloggen(controleer dan de logboeken).

Je kan met de resetknop op de achterkant van de NAS een korte reset geven(met een paperclip o.i.d. zo'n 3-5 seconden indrukken dan loslaten wanneer de NAS een piep geeft).

Als de NAS echt niks meer doen is het mogelijk een hardware matig defect(moederbord of hdd). Dan raad ik je aan om terug te gaan naar Wifimedia of deze rma aan te melden via http://rma.wifimedia.eu


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.