WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 23 Nov 2017, 15:35

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 1 bericht ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: NAS bij Windows 8.1 erg traag
BerichtGeplaatst: 04 Aug 2015, 09:52 
Offline

Lid geworden op: 31 Mei 2014, 12:52
Berichten: 1
Ik heb een Synology DS214.
Ik had een Windows 7 computer en een Zotac ZBOX OI520 met Ubuntu. Bij allebei werkte de verbindingen met de NAS prima.
Ik heb nu een 2de Zotac ZBOX OI520 en daar staat Windows 8.1 op, en nu is de verbinding met de NAS erg traag:
Als ik in Verkenner een map op de NAS wil openen moet ik soms vele seconden of soms minuten wachten tot alle bestanden zichtbaar zijn. Als het een map met afbeeldingen is op de NAS kan het zo een kwartier duren voor alle thumbnails er zijn, terwijl ze er meteen staan bij een lokale map.

Alles is bedraad aangesloten, met dezelfde kabels als eerst (eerst ipv. de 1ste Zotac, en daarna ipv de oude Windows computer)
Volgens Windows 8.1 werkt de netwerkadapter (dat is toch het dingetje dat er voor zorgt dat er data door de draad gaat?) correct en had ik de nieuwste driver. Ik heb toen bij Realtek een nieuwere driver gevonden en die geïnstalleerd, en daardoor werd de verbinding met de NAS net iets sneller, maar nog steeds niet werkbaar.

Hoe krijg ik m'n verbinding met de NAS weer op een normale, werkbare snelheid?


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 1 bericht ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.