WifiMedia
http://forum.wifisound.nl/forum/

luidsprekers voor buiten
http://forum.wifisound.nl/forum/viewtopic.php?f=176&t=2696
Pagina 1 van 1

Auteur:  pleoni [ 20 Jul 2010, 17:09 ]
Berichtenonderwerp:  luidsprekers voor buiten

ik zoek luidsprekers voor buiten om aan te sluiten op de squeezebox... Het is niet de bedoeling om grote fuiven te geven maar gewoon om muziek op het terras te hebben. ik weet dat buiten hoedanook moeilijk ligt, maar ik hoopte dat ik met een actieve set toch al een eind kwam

enige suggesties???

alvast bedankt

mvg
Peter

Auteur:  Roseval [ 20 Jul 2010, 22:37 ]
Berichtenonderwerp:  Re: luidsprekers voor buiten

Active betekend ingebouwde versterkers, dus moet je er ook met de voedingsspanning naar toe. Meestal prikt dat een weinig als het nat wordt.
Als je een beetje Googled op buiten / outdoor speakers dan kom je vanzelf het nodige tegen als dit: http://www.cic-media.nl/index.php?optio ... Itemid=110

Auteur:  WifiOnno [ 24 Jul 2010, 12:05 ]
Berichtenonderwerp:  Re: luidsprekers voor buiten

Hoi pleoni,

Zelf gebruik ik de audioengine a2 voor gebruik in de tuin. Ik neem het verplaatsen van de luidsprekers en mijn ipod voor lief omdat ik waarde hecht aan een goed geluid tijdens een lekkere zomerse namiddag.
Een squeezebox radio is de perfecte optie voor mensen die wat minder hoge eissen stellen aan de kwaliteit. Deze kan namelijk worden voorzien van een batterij wat verplaatsen gemakkelijk maakt en met de wifi verbinding stream je gemakkelijk je muziek van de computer of nas naar de squeezebox radio.
Wat betreft d A2's ben ik super tevreden!

Met vriendelijke groet,

Onno

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/