WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 23 Aug 2017, 12:02

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 7 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 15 Feb 2009, 09:46 
Offline

Lid geworden op: 15 Feb 2009, 09:42
Berichten: 3
Meedenkertjes,

De winkel waar we de surround en de DVD-recorder heb gekocht heeft voor ons de Hamony 525 geprogrammeert. Alles werkt goed, maar ik wens toch iets aan te passen (geluidskeuze voor de activity "TV kijken").
Is het mogelijk om de instellingen (programmatie) van de Harmony te importeren naar mijn account (binnen de Hamony-software op de pc)?

Met vriendelijke groet,
Patrick


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 15 Feb 2009, 12:17 
Offline

Lid geworden op: 24 Sep 2007, 11:38
Berichten: 186
Locatie: Schiedam/Rotterdam
Ik zou een nieuw account aanmaken als ik jou was. Zeker als je op je eigen account al een 525 gecofigureerd hebt staan.

_________________
Afbeelding


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 15 Feb 2009, 14:11 
Offline

Lid geworden op: 15 Feb 2009, 09:42
Berichten: 3
Gisteren heb ik een nieuwe account aangemaakt. aar ik zag geen mogelijkheid om de configuratie van Harmony te importeren in mijn account.

Patrick


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 15 Feb 2009, 23:30 
Offline

Lid geworden op: 30 Mar 2008, 17:32
Berichten: 258
nissensp schreef:
Meedenkertjes,

De winkel waar we de surround en de DVD-recorder heb gekocht heeft voor ons de Hamony 525 geprogrammeert........


Ik denk niet dat hij dat handmatig deed!
Maar gewoon (via Logitech database) jouw DVD-recorder in de 525 gedaan.

Gewoonlijk, als je je 525 aansluit via USB aan de PC dan maakt die verbinding met Logitech onder jouw account.
Dan volgt er een uitwisseling plaats, daarna kun je zelf aanpassingen maken.

Maak je een fout dan laad je gewoon die DVD-recorder weer terug in jouw 585, ik bedoel 525.


Laatst gewijzigd door henk50 op 19 Feb 2009, 11:46, 1 keer totaal gewijzigd.

Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 16 Feb 2009, 06:46 
Offline

Lid geworden op: 15 Feb 2009, 09:42
Berichten: 3
Henk,

Bedankt voor je reactie.
Maar ze hebben ook heel wat Activities toegevoegd waarvoor ze ok manueel dingen heben aangepast om het werkend te krijgen. En die wil ik niet verliezen door een "sync".

Patrick


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 19 Feb 2009, 11:48 
Offline

Lid geworden op: 30 Mar 2008, 17:32
Berichten: 258
Dan lijkt mij het beste om contact op te nemen met de dealer of met Logitech zelf, die kunnen je verder helpen dacht ik zo.


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 22 Okt 2009, 09:28 
Offline

Lid geworden op: 01 Okt 2009, 13:18
Berichten: 7
Locatie: United States
Weet iemand toevallig aan welke formaliteiten men moet voldoen in Belgie om een auto naar Nederland te importeren.
Welke papieren heb ik nodig van de eigenaar en welke eventueel van officiele instanties?

Mvg,

Patrick


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 7 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.