WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 22 Jan 2018, 07:10

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 25 Apr 2008, 08:18 
Offline

Lid geworden op: 04 Okt 2006, 21:14
Berichten: 90
Locatie: Zaanstad
Ik heb de Harmony One en dat is prima apparaat maar heeft één probleem voor mij.
De orginele afst. bediening heeft één knop voor ingang keuze. Het is een kwestie van meerdere keren drukken om op de juiste ingang te komen.
Nu is dat blijkbaar lastig bij instellen van activiteiten.
Bijvoorbeeld kijken naar Dig. TV moet de ingang op Ext. 1 komen en bij kijken DVD de ingang op Ext. 2. Alleen weet de Harmony natuurlijk niet wat zijn uitgangspositie was dus zeg maar hoe vaak hij een "Input Next" signaal moet geven.
Kent iemand dit probleem en weet een oplossing?
Het is trouwens een Philips 36PW9525 TV.

Wilco


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 19 Jun 2008, 06:51 
Offline

Lid geworden op: 04 Okt 2006, 21:14
Berichten: 90
Locatie: Zaanstad
Probleem is opgelost. :) Dat wil zeggen, ik heb maar een nieuwe TV, in dit geval plasma-scherm, aangeschaft waarbij de Input keuzen anders werken.

Wilco


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 07 Jan 2009, 21:45 
Offline

Lid geworden op: 07 Jan 2009, 21:42
Berichten: 1
Dit had opgelost kunnen worden door een zgn. macro opdracht (dit is een serie commando´s achter elkaar die je zelf kunt opnemen) te programmeren


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 08 Jan 2009, 09:01 
Offline

Lid geworden op: 08 Jan 2008, 08:42
Berichten: 115
ceeepeee schreef:
Dit had opgelost kunnen worden door een zgn. macro opdracht (dit is een serie commando´s achter elkaar die je zelf kunt opnemen) te programmeren


Daarmee moet je voor elke unieke beginsituatie (tv staat op ext1, ext2, hdmi1, hdm2, hdm3, etc) nog steeds een aparte macro aanmaken, omdat voor elke situatie een andere hoeveelheid maal het "input next" signaal gegeven moet worden. Dat maakt het gebruik van de Harmony niet overzichtelijker.

_________________
The volume of a pizza with radius z and height a is
pi * z * z * a


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 09 Feb 2009, 17:00 
Offline

Lid geworden op: 09 Feb 2009, 16:54
Berichten: 1
ceeepeee schreef:
Dit had opgelost kunnen worden door een zgn. macro opdracht (dit is een serie commando´s achter elkaar die je zelf kunt opnemen) te programmeren


Ik heb hetzelfde probleem gehad met een Philips 32PFL5403D. Dit kan eenvoudig opgelost worden indien je nog in het bezit bent van de originele philips afstandsbediening. Leer de Harmony de knop "inputNext" aan via de originele afstandsbediening. Bij mij was hierdoor het probleem opgelost.


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.