WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 19 Apr 2018, 11:56

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 2 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 20 Jun 2012, 11:52 
Offline

Lid geworden op: 20 Jun 2012, 11:30
Berichten: 2
Het komt de laatste weken regelmatig voor dat mijn Qnap TS109ProII niet bereikbaar is (niet via Windows, Webservice dan wel de Squeezeboxen). Opnieuw opstarten verhelpt het probleem tijdelijk. Gisteren hielp opnieuw opstarten pas nadat de Qnap een geruime tijd had uitgestaan (ca 15-30 min).
Als de Qnap niet bereikbaar is dan knippert het 'Status'lampje: rood/groen. LAN-lampjes knipperen (er zou dus via het LAN een verbinding mogelijk moeten zijn). Nieuwste firmware is geinstalleerd (3.3.2 build0918). De laatste periode heb ik niets aan het systeem gewijzigd.
Wat is hier aan de hand?


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 16 Jul 2012, 19:52 
Offline
Admin

Lid geworden op: 03 Mar 2009, 15:48
Berichten: 340
Locatie: Arnhem
Je kan de logboeken controleren of hier misschien een foutmelding word weergeven. Doe daarnaast eens een scan over je volume/harde schijf.


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 2 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.