WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 21 Aug 2018, 13:54

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 6 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: SABnzbd+ Thread: timed out
BerichtGeplaatst: 05 Sep 2009, 20:06 
Offline

Lid geworden op: 05 Sep 2009, 19:51
Berichten: 12
Hallo allen,

Ik probeer via SABnzbd+ te downloaden naar mijn QNAP239P. Hiervoor heb ik python en SABnzbd+ inmiddels geinstalleerd op de nas.
Het programma SABnzbd+ kan ik gewoon starten en ik kan ook nzb-files selecteren en toevoegen aan de lijst.
Ik via config>general en via config>servers alles ingevoerd maar de download snelheid blijft 0.00 KB/s.
Waarschijnlijk is het een heel simpel en klein foutje dat ik maak en daarom even de details hieronder.
Graag hoor ik van jullie (medegebruikers/kenners) wat jullie ervaringen zijn. Alvast bedankt voor een reactie.

Gr. NasDonkey

Citeer:
Config general
Host: (blanco!)
Port:8800
webuser:admin

Config servers
Host:192.168.1.6
Port:119
Username:gegevens usenetprovider
Password:password usenetprovider
Timeout:120
Connections:4
Citeer:
2009-09-05 20:00:45,613 WARNING [downloader] Thread 1@192.168.1.6:119: timed out
2009-09-05 20:00:45,614 WARNING [downloader] Thread 2@192.168.1.6:119: timed out
2009-09-05 20:00:45,616 WARNING [downloader] Thread 3@192.168.1.6:119: timed out
2009-09-05 20:00:45,617 WARNING [downloader] Thread 4@192.168.1.6:119: timed out


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: SABnzbd+ Thread: timed out
BerichtGeplaatst: 06 Sep 2009, 08:36 
Offline

Lid geworden op: 27 Apr 2007, 18:46
Berichten: 84
Locatie: Dedemsvaart
NasDonkey schreef:
Hallo allen,

Ik probeer via SABnzbd+ te downloaden naar mijn QNAP239P. Hiervoor heb ik python en SABnzbd+ inmiddels geinstalleerd op de nas.
Het programma SABnzbd+ kan ik gewoon starten en ik kan ook nzb-files selecteren en toevoegen aan de lijst.
Ik via config>general en via config>servers alles ingevoerd maar de download snelheid blijft 0.00 KB/s.
Waarschijnlijk is het een heel simpel en klein foutje dat ik maak en daarom even de details hieronder.
Graag hoor ik van jullie (medegebruikers/kenners) wat jullie ervaringen zijn. Alvast bedankt voor een reactie.

Gr. NasDonkey

Citeer:
Config general
Host: (blanco!)
Port:8800
webuser:admin

Config servers
Host:192.168.1.6
Port:119
Username:gegevens usenetprovider
Password:password usenetprovider
Timeout:120
Connections:4
Citeer:
2009-09-05 20:00:45,613 WARNING [downloader] Thread 1@192.168.1.6:119: timed out
2009-09-05 20:00:45,614 WARNING [downloader] Thread 2@192.168.1.6:119: timed out
2009-09-05 20:00:45,616 WARNING [downloader] Thread 3@192.168.1.6:119: timed out
2009-09-05 20:00:45,617 WARNING [downloader] Thread 4@192.168.1.6:119: timed out


Bij "Config servers" staat als ik het zo zie het IP adres van je router en dat is niet goed dat moet het adres van de usenetserver zijn wat je gekregen hebt van je (Usenet)Provider.
Heb je niet zo'n adres dan zal downloaden nooit lukken, voor de goede orde ik heb Ziggo als provider (oud @home) en het adres van de newsserver is daar "news.home.nl" en die van mijn Usenet server van XLNed is "reader2.xlned.com".
Ik hoop dat ik je zo verder help.


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 06 Sep 2009, 16:52 
Offline

Lid geworden op: 05 Sep 2009, 19:51
Berichten: 12
Hoi,

Bedankt voor je reactie! Had ik ook al geprobeerd. Maar als ik dat invul krijg ik de volgende melding:
Citeer:
Incorrect parameter
Server address "reader.powernews.nl:119" is not valid.
<go>

Bedankt nogmaals voor de reactie en het meedenken. Maar helaas schiet ik hier niet veel mee op.
Wie-o-wie kan me verder helpen!?

Gr. NasDonkey


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 25 Nov 2009, 20:44 
Offline

Lid geworden op: 25 Nov 2009, 20:41
Berichten: 4
Staat er een geldige DNS server in je config van QNAP ?


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 26 Nov 2009, 19:14 
Offline

Lid geworden op: 05 Sep 2009, 19:51
Berichten: 12
acg schreef:
Staat er een geldige DNS server in je config van QNAP ?
Ik heb via dit forum mijn antwoord gevonden.
http://forum.qnap.com/viewtopic.php?f=133&t=18829

Eigenlijk te simpel, maar als je niets weet dan werkt het wel als anderen dezelfde problemen hebben. :wink:


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 28 Nov 2009, 21:49 
Offline
Moderator

Lid geworden op: 28 Nov 2009, 21:39
Berichten: 222
acg schreef:
Staat er een geldige DNS server in je config van QNAP ?



nee dus, als een dhcpadres het probleem oplost...

lijkt me niet echt prettig werken als je nas soms een anders ip-adres krijgt.
heb de mijne op static staan, zodat ik er bv ook vanaf het internet bij kan.


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 6 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.