WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 21 Aug 2018, 13:54

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 37 berichten ]  Ga naar pagina Vorige 1 2 3
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 24 Mar 2009, 21:45 
Offline

Lid geworden op: 18 Jul 2008, 18:01
Berichten: 6
Ik heb ook hetzelfde probleem, Ip adres in de ini file is gewoon goed maar krijg steeds: Page not found.

Heb het hele QNAP forum afgezocht, het enige wat ik bereikt heb is dat wanneer ik SABnzbd handmatig start via Putty ik een MD5 foutmelding krijg.

Iemand inmiddels al een oplossing?


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 26 Mar 2009, 00:06 
Offline
Admin

Lid geworden op: 22 Mar 2006, 10:06
Berichten: 321
Locatie: Arnhem
0.4.5 werkt hier overal goed. 0.4.6 werkt wel goed op de 439 en 639.
Ik zal kijken of ik morgen even 0.4.5 kan posten voor de 109 en 209.


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 01 Apr 2009, 11:10 
Offline

Lid geworden op: 18 Jul 2008, 18:01
Berichten: 6
Is er al enige vooruitgang?


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 12 Apr 2009, 22:36 
Offline

Lid geworden op: 03 Mar 2009, 20:18
Berichten: 6
Eindelijk is het probleem opgelost !! :-) SABnzbd versie 0.4.8 werkt bij mij nu. Na verwijderen van de oude versies van SABnzbd en Python en installatie van Python 2.5.2 en SABnzbd 0.4.8 (beide via QPKG link te downloaden) werkt het na 2 maanden trial en error...


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: wat heb je anders gedaan?
BerichtGeplaatst: 04 Mei 2009, 22:17 
Offline

Lid geworden op: 10 Feb 2009, 23:01
Berichten: 6
Worstel ook al weer een tijd met hetzelfde probleem. Krijg steeds weer de melding

"Firefox kan geen verbinding maken met de server op nas8c1ecb:8800"

Wat heb je anders gedaan dan voorheen?

Hoor het graag want heb alles al heel vaak geinstalleerd in de juiste volgorde en allerlei checks gedaan, maar het wil dus maar niet lukken. :?


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp:
BerichtGeplaatst: 05 Mei 2009, 08:17 
Offline

Lid geworden op: 03 Mar 2009, 20:18
Berichten: 6
na Python en de (niet werkende versie van) SABNZBD te hebben verwijderd en Python en de nieuwe versie van SABNZBD te hebben geinstalleerd bleek alles te werken. Ik heb in voorgaande versies wel gemerkt dat in de ini file het adres en poort van de server niet goed stond (via putty kun je hierbij en wijzigen). Zie ook andere posts op dit forum waarin wordt uitgelegd hoe je dit kunt aanpassen.
Je zou ook als URL het IP adres eens kunnen proberen en niet de naam van de NAS. Misschien dat dat helpt.

Succes !


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: files NIET Downloaden met Firefox
BerichtGeplaatst: 05 Mei 2009, 09:16 
Offline

Lid geworden op: 10 Feb 2009, 23:01
Berichten: 6
Beste HJ dank voor je reactie. Na nog wat doorklooien en struinen op forum zag ik ergens dat het downloaden van Phyton en AuNzb+ niet goed verloopt via Firefox. Firefox haalt van AuNzb + 2 a 3 Mb binnen terwijl het hele bestand 12 Mb is.

Nadat ik dus alles via IE had gedownload eerst Phyton had geinstalleerd en enabled en daarna AuNzb+ en enabled. Werkte alles direct.

Bij werkt het nu dus ook :D


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 37 berichten ]  Ga naar pagina Vorige 1 2 3

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.