WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 21 Okt 2018, 23:43

Alle tijden zijn UTC+02:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 18 Feb 2010, 21:53 
Offline

Lid geworden op: 07 Feb 2010, 00:49
Berichten: 3
De A-200 loopt vast als je een film wilt opstarten met "ingebakken" ondertiteling. Op het moment dat je tijdens de film de ondertiteling wilt selecteren met de afstandsbediening loopt de A-200 vast. Je kunt het systeem met de afstandsbendiening wel opnieuw opstarten.
Weet iemand hoe je dit probleem kunt oplossen?? :?:


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 01 Mar 2010, 16:52 
Offline
Admin

Lid geworden op: 03 Mar 2009, 15:48
Berichten: 340
Locatie: Arnhem
heb je de laatste firmware geprobeert? De A-200 is vrij recent uitgebracht en een update lost vaak veel problemen op.


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 13 Mei 2010, 19:42 
Offline

Lid geworden op: 07 Feb 2010, 00:49
Berichten: 3
dit probleem heb ik ook. Kun je tot op heden nog niets aan veranderen. Het is naar mijn idee een software probleem.


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+02:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.