WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 19 Nov 2018, 11:57

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 8 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: A-200 content vanaf HDD
BerichtGeplaatst: 20 Mar 2010, 18:56 
Offline

Lid geworden op: 01 Mar 2010, 09:42
Berichten: 16
Goedendag Forumlezers,

Ik weet dat ze eigenlijk niet bestaan, maar ik heb er een:
:oops: Hoe speel een een file vanaf de interne HDD va de A-200 :oops:

Ik heb vandaag mijn A-200 aangesloten. Er zit een 2TB HDD in.
Het is gelukt om te streamen van de NAS (LG).
Het is gelukt om vanaf uitzending gemist ( http://www.microchange.nl/uzg/ ) content te bekijken.

Maar....... het lukt mij niet om content vanaf de interne HDD te bekijken.
Tot op heden heb ik alleen de HDD kunnen bereiken, en data kunnen plaatsen, als ik de A-200 via de USB aansluit op een notebook.
Als ik een USB stick plaats word deze ook herkend door de A-200 en kan deze benaderen.

Help mij op weg met jullie sublieme kennis.

Alvast bedankt voor jullie goede raad. :oops:

Update:

Zojuist de NMT weer aangezet op een film vanaf de NAS te streamen.
Was schokkerig. Nadat ik een USB-stick geplaatst had ging het beter.
Omdat ik niet teverden was over het beeld terug gegaan naar het menu om de beeldinstellingen te wijzigen.
Wat zie ik: de interne HDD is zichtbaar en bereikbaar geworden.........

Vermoeden: is de 2TB HDD geschikt in de A-200?


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: A-200 content vanaf HDD
BerichtGeplaatst: 22 Mar 2010, 11:42 
Offline
Moderator

Lid geworden op: 05 Mar 2009, 12:12
Berichten: 195
volgens mij moet de 2tb schijf het gewoon doen

is de schijf wel geformateerd??


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: A-200 content vanaf HDD
BerichtGeplaatst: 22 Mar 2010, 12:06 
Offline

Lid geworden op: 01 Mar 2010, 09:42
Berichten: 16
marijn schreef:
volgens mij moet de 2tb schijf het gewoon doen

is de schijf wel geformateerd??

Uiteraard, welliswaar via USB (NTFS).

Er staat nu data op de HDD. Maar als ik data op de HDD wil hebben, moet ik de A-200 via de USB (A-B) aan de laptop koppelen en de is dan weer via een netwerkkabel aangesloten op het netwerk om de data op de NAS te kunnen bereiken.

De A-200 heeft een vast IP:adress gekregen (192.168.1.87).
Via IPconfig /all, op de laptop, gekeken wat de DNS was en deze ook ingevuld.
Vreemd trouwens dat ik nergens kan invullen welke werkgroep er gebruikt word.


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: A-200 content vanaf HDD
BerichtGeplaatst: 22 Mar 2010, 17:39 
Offline

Lid geworden op: 04 Okt 2006, 21:14
Berichten: 90
Locatie: Zaanstad
Paulbk schreef:
Vreemd trouwens dat ik nergens kan invullen welke werkgroep er gebruikt word.

Volgens mij krijg je die optie pas als je Samba hebt geinstalleerd.


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: A-200 content vanaf HDD
BerichtGeplaatst: 22 Mar 2010, 17:50 
Offline

Lid geworden op: 01 Mar 2010, 09:42
Berichten: 16
wbree schreef:
Paulbk schreef:
Vreemd trouwens dat ik nergens kan invullen welke werkgroep er gebruikt word.

Volgens mij krijg je die optie pas als je Samba hebt geinstalleerd.

Oeps :oops:
En hoe doe je dat bij een A-200 :oops:


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: A-200 content vanaf HDD
BerichtGeplaatst: 23 Mar 2010, 10:06 
Offline
Moderator

Lid geworden op: 05 Mar 2009, 12:12
Berichten: 195
volgens mij werkt die pas als je de nmt applicaties gaat installeren en daarvoor moet je helaas de schijf formateren naar ext 3 (dat doet de popcorn automatisch als je nmt applicaties installeerd)

ik hoop dat dat het oplost


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: A-200 content vanaf HDD
BerichtGeplaatst: 26 Mar 2010, 19:35 
Offline

Lid geworden op: 01 Mar 2010, 09:42
Berichten: 16
YES, ik zie de A-200 in het netwerk.
Ik heb de update opnieuw uitgevoerd en daarna de NMT Setup wizard gestart.
Nu kon ik dan bij de NMT applications de netwerkgegevens invullen.
En........Vola.....Daar zijn de mappen in de verkenner.
Kopieren gaat ook van een map op m'n NAS naar een map op de A-200.

Maarrrr daar komt dan gelijk de volgende vraag: Kan dit via het netwerk sneller dan de 2MByte.
De A-200 en de NAS zijn verbonden d.m.v. 1000Mbit switch.

Alvast bedankt maar weer voor de reactie('s)


Omhoog
   
 Berichtenonderwerp: Re: A-200 content vanaf HDD
BerichtGeplaatst: 29 Mar 2010, 07:51 
Offline

Lid geworden op: 04 Okt 2006, 21:14
Berichten: 90
Locatie: Zaanstad
Paulbk schreef:
Maarrrr daar komt dan gelijk de volgende vraag: Kan dit via het netwerk sneller dan de 2MByte.
De A-200 en de NAS zijn verbonden d.m.v. 1000Mbit switch.

Alvast bedankt maar weer voor de reactie('s)

En daar zit nu juist een probleem met de A-200. De Gigibit aansluiting werkt niet. :(
Deze zou het moeten doen als je de verbinding op "auto" zet ipv 10/100Mb. Echter in de praktijk blijkt dat die instelling vaak problemen geeft met de meeste Gigabit switches. Het is wachten op een nwe. firmware update.


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 8 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.