WifiMedia

Het Nederlandstalige Streaming Media Forum!
Het is momenteel 14 Dec 2017, 07:26

Alle tijden zijn UTC+01:00




Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 4 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichtenonderwerp: Dune Smart B1 +yaDIS werkt niet?
BerichtGeplaatst: 18 Jul 2013, 08:45 
Offline

Lid geworden op: 27 Okt 2008, 13:58
Berichten: 10
Hoi,


Ik heb zojuist een Dune HD Smart B1 aangeschaft en heb dus geen interne harddisk maar een Bluray speler. Ik heb al mijn films op een externe USB harddisk staan die zonder problemen werkt.
Nu heb ik de laatste versie van yaDIS geïnstalleerd op mijn pc en als test 1 mapje met films gescanned. Netjes alles gevonde en vervolgens de Dune database geëxporteerd naar een map op dezelfde harddisk waar alle films op staan. So far so good!
Echter, als ik de yaDIS map aanklik op m'n Dune, dan zie ik alleen de blauwe achtergrond van yaDIS met een Windows-achtig MAP icoontje in het midden..... Als ik vervolgens weer op OK/Enter druk dan gaat Dune in een andere map, in de map waar de yaDIS bestanden in staan. Verder gebeurt er dus niets en zie ik geen Moviewall o.i.d.....

Wat doe ik verkeerd?


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 18 Jul 2013, 09:09 
Offline

Lid geworden op: 27 Okt 2008, 13:58
Berichten: 10
erol schreef:
Hoi,


Ik heb zojuist een Dune HD Smart B1 aangeschaft en heb dus geen interne harddisk maar een Bluray speler. Ik heb al mijn films op een externe USB harddisk staan die zonder problemen werkt.
Nu heb ik de laatste versie van yaDIS geïnstalleerd op mijn pc en als test 1 mapje met films gescanned. Netjes alles gevonde en vervolgens de Dune database geëxporteerd naar een map op dezelfde harddisk waar alle films op staan. So far so good!
Echter, als ik de yaDIS map aanklik op m'n Dune, dan zie ik alleen de blauwe achtergrond van yaDIS met een Windows-achtig MAP icoontje in het midden..... Als ik vervolgens weer op OK/Enter druk dan gaat Dune in een andere map, in de map waar de yaDIS bestanden in staan. Verder gebeurt er dus niets en zie ik geen Moviewall o.i.d.....

Wat doe ik verkeerd?


update: ik heb yaDIS nu op een SD kaart gezet. De films staan (nog steeds) op een USB HD. Ik kan yaDIS nu WEL starten vanaf de Dune maar ik zie vervolgens geen filmhoesjes o.i.d. alleen het menu van yaDIS....


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 18 Jul 2013, 15:08 
Offline
Admin

Lid geworden op: 03 Mar 2009, 15:48
Berichten: 340
Locatie: Arnhem
Belangrijk is dat de verwijzingen naar de films op basis van ipadres zijn. En niet lokaal op de pc zijn gedaan. Als je in Yadis dus hebt aangegeven dat de films bijv. op schijf D:/ staan werkt het niet.

Je moet echt zorgen dat het ipadres van de dune wordt gebruikt. Dus bijv 192.168.1.1/dune_hdd/films/yadis o.i.d.


Omhoog
   
BerichtGeplaatst: 23 Jul 2013, 15:26 
Offline

Lid geworden op: 27 Okt 2008, 13:58
Berichten: 10
WifiTom schreef:
Belangrijk is dat de verwijzingen naar de films op basis van ipadres zijn. En niet lokaal op de pc zijn gedaan. Als je in Yadis dus hebt aangegeven dat de films bijv. op schijf D:/ staan werkt het niet.

Je moet echt zorgen dat het ipadres van de dune wordt gebruikt. Dus bijv 192.168.1.1/dune_hdd/films/yadis o.i.d.


Ik heb het inmiddels aan de praat. Wat jij beweert is overigens niet juist. Het werkt wel degelijk zonder het IP adres (storage_label://NAAM USB HD/FOLDER)


Omhoog
   
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 4 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC+01:00


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast


Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum
Je kan geen bijlagen plaatsen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBBservice.nl & phpBB.nl.